HELLO TEENS :))

 

 
Рейтинг: 3.00
(1174)
Начало
Нещо интересно
Гарфилд
Каква личност сте? НОВО
Разходка из света - албуми и информация
За контакти
Слушай & Пей
Хари Потър
Този месец информация за "Коледа"
Клипчета
Китайски и обикновен хороскоп NEW!!
Гледанка NEW!!!!
Съновник
Търсачка
Въпроси и отговори
Фото Галерия ®
Адреси ®
Календар
Чат ®
ЗОВ ЗА ПОМОЩ
Базова
Честит празник
Деца пазете се!
Fun картички НОВО
Disney Stuff
Online Камера NEW
Online ФИЛМИ
Реклами,сайтове,банери
STOP SMOKING
Любовни калкулатори ®
Анкета ®
Форумче ®
Downloads ®
Видео
Музика
Картички


ТВ предавания Видове падащи картинки Помощна ♥ ИГРИ

ТВ предавания / Елиза

Елиза
13.07.06 16:19
Вземи в gLOG
  За сериала

Във втори сезон драматичната, но и много красива история на прекрасната Елиза продължава. Тя ще се венчае за Фабрицио и ще го дари с момиченце, на име Аниезе. За съжаление тъмни облаци са надвиснали над фамилия Ристори. Имението е затънало в дългове към семейство Бенак. Виктор Бенак е честен и добър търговец, но неговият алчен  и разяждан от желание за власт брат Арман е готов на всяка цена да притежава имението Ривомброза.

Паралелно на всичко, което се случва, Раниери, когото всички смятат за победен, ще успее да избяга от затвора, готов да се изправи срещу най-заклетия си враг. Той ще се свърже с Арманд и те ще се съюзят в ненавистта си към Ристори.

За да плати дълговете си към Бенак Елиза ще потърси в Неапол приятел на семейството, който дължи пари на фамилия Ристори. По време на пътуването си обаче, сърцето на Елиза, изстинало след загубата на Фабрицио ще затупти развълнувано отново, след срещата й с британски морски капитан, с тъмно минало, на име Кристиян Грей. С постоянното си присъствие той ще се превърне в неин пазител, но така ще я въвлече в дълбоките тайни на собственото си минало.

Докато ситуацията в Ривомброза става все по-несигурна, а влиянието на Арман все по-голямо, Елиза започва безрезервна борба, за да намери средствата, необходими да си върне имението и да спаси измъчената душа на Кристиян.

 

 

 

 

 

 

 

 

Участват:

Витория Пучини в ролята на Елиза

  Участват

Елиза

Елиза е красива, мила, интелигентна и благородна девойка. Тя обаче е от обикновено потекло, дъщеря на библиотекар, и макар да притежава чудесни качества, тя няма най-важното за онова време, благородническа титла. Когато бащата на Елиза умира, графиня Ристори я взима в имението си като своя компаньонка. Скоро възрастната дама я обиква като своя дъщеря, а нейният син Фабрицио се влюбва до полуда в нея.

 

Алесандро Пресиоси в ролята на Фабрицио Ристори

  Участват

Фабрицио Ристори

Фабрицио Ристори, синът на графиня Аньезе  Ристори, е смел и благороден млад мъж, воден от своите идеали. Влюбва се в Елиза заради нейната чистота и сила. Той ще се изправи срещу закона и обществото, за да защити тяхната любов. Междувременно ще трябва да се пребори и с политическите си опоненти, които са готови на всичко, за да му отнемат списъка с имената на благородници, които искат да убият краля.

Антонио Купо в ролята на Кристиан Грей

  Участват

Кристиан Грей

Капитан от английската флота или крадец? Убиец или принц в немилост? Кристиан Грей е красив, мистериозен, с огнен поглед, който ще стопли скованото в студ сърце на Елиза след смъртта на Фабрицио. Любовта им е много различна от тази, която съществува между Елиза и Фабрицио, но не по-малко искрена и всепоглъщаща. 

 

Джейн Александър в ролята на Лукреция

  Участват

Маркиза Лукреция

Маркиза Лукреция е пълната противоположност на Елиза и неин враг. Тя е причината Фабрицио да напусне своя дом преди 10 години, когато Лукреция, в която е влюбен, се омъжва за друг.

 

Лука Уорд в ролята на Отавио

  Участват

Отавио Раниери

Отавио Раниери и губернатор на провинция Римбороза и военен съветник на Н.В. Той е любовник на Лукреция. Отавио стои в основата на покушението, замислено срещу краля и е готов на всичко, за да се сдобие със списъка с имената на заговорниците.  

Антонела Фатори в ролята на Ана Ристори

  Участват

Анна Ристори

Анна Ристори е сестра на Фабрицио. Тя се опълчва срещу любовта на двамата млади, но силните им чувства ще я променят и тя ще стане техен защитник.

 

Чезаре Бочи в ролята на Антонио Чепи

  Участват

Антонио Чепи

Антонио е добър лекар и човек. Той е отхвърлен от обществото, подобно на Фабрицио и Елиза, когато се оженва за слугиня.
Тяхното щастие не продължава дълго, съпругата му почива. Антонио е влюбен в сестрата на Фабрицио Анна.

Джовани Гидели е в ролята на Виктор Бенак

  Участват

Виктор Бенак

Виктор е по-големият от двамата братя Бенак. Открит и добронамерен, той е истински приятел на Елиза и Фабрицио. Виктор обича Мартино и когато Фабрицио умира, влиза в ролята на негов баща. Той се опитва да закриля Елиза и чувствата му скоро ще прераснат в истинска любов.

Рафаело Балзо в ролята на Арманд Бенак

  Участват

Арманд Бенак

Арманд е по-малкият брат на Виктор Бенак. Той е неговата пълна противоположност. Амбициозен и алчен, целта му е да си присвои имението "Римброза". Той се убединява с Раниери, за да съсипе семейство Ристори.

Линда Батиста в ролята на Изабела

Изабела

Изабела е компаньонка на Лукреция. Тя участва в много от нейните пъклени планове, но когато нейната господарка се опитва да убие сина на Елиза и Фабрицио, Мартино Ристоре,  тя се отвръща от нея и  избягва. Изабел заживява в Неапол, където се влюбва в Гаетано Капаче

 

  Епизоди
Епизод 25, сезон 2
13 Юли 2006, 20:00 часа
Виктор е арестуван, но след самопризнанията на сестра му, Жулиет, е освободен. Той решава, че е дошъл моментът да разкрие на Елиза чувствата си. За съжаление нейното сърце принадлежи на Кристиян, от когото няма новини. За Виктор това е ужасен удар. В отчаянието си той дори подменя писмо, пристигнало за Елиза от Неапол, с друго, в което се съобщава за смъртта на принца. Планът на му е да отвлече Елиза.

 

  Нещо за сваляне

Елиза и Фабрицио

Изтегли: натисни тук

Елиза

Изтегли: натисни тук

Анна

Изтегли: натисни тук

Антонио

Изтегли: натисни тук

Братята Бенак

Изтегли: натисни тук

Елиза

Изтегли: натисни тук

Кристиано

Изтегли: натисни тук

Лукреция

Изтегли: натисни тук

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.4467