HELLO TEENS :))

 

 
Рейтинг: 3.00
(1174)
Начало
Нещо интересно
Гарфилд
Каква личност сте? НОВО
Разходка из света - албуми и информация
За контакти
Слушай & Пей
Хари Потър
Този месец информация за "Коледа"
Клипчета
Китайски и обикновен хороскоп NEW!!
Гледанка NEW!!!!
Съновник
Търсачка
Въпроси и отговори
Фото Галерия ®
Адреси ®
Календар
Чат ®
ЗОВ ЗА ПОМОЩ
Базова
Честит празник
Деца пазете се!
Fun картички НОВО
Disney Stuff
Online Камера NEW
Online ФИЛМИ
Реклами,сайтове,банери
STOP SMOKING
Любовни калкулатори ®
Анкета ®
Форумче ®
Downloads ®
Видео
Музика
Картички


ТВ предавания Видове падащи картинки Помощна ♥ ИГРИ

Китайски и обикновен хороскоп NEW!! / Какви сте в любовта според задията?

Какви сте в любовта според задията?
12.07.06 22:33
Вземи в gLOG

ОВЕН: Като начало не забравяй, че Овенът е изключително точен- никога не закъснявай за среща. Съгласявай се за всичко с него и не го лъжи.

ТЕЛЕЦ: Той е прочут с упоритостта си. При този знак дори само с намеци можеш да достигнеш целта. Запознанството с него обаче трудна задача- той не обича новите контакти. За нищо на света не се опитвай да го командваш.

БЛИЗНАЦИ: Ако искаш да привлечеш вниманието на Близнака, покажи му интереса си към него, но не избързвай. Той предпочита леката тайнственост и се увличо по теми, които не са му познати. Дай му възможност да побеседва, а ти влез в ролята на внимателен слушател. Накрая ще се окаже влюбен до уши в теб.

РАК: Добро начало за запознанство с Рак е да поискаш съвет от него. На среща в никакъв случай не споменавай за предишните си гаджета. Обгръщай го с внимание, но му дай възможност да прояви своята загриженост- това е негова необходимост.

ЛЪВ: Той определено не е лесна плячка. Покажи му, че се нуждаеш от него. Винаги говори за успехите и постиженията му. Имаш шанс само, ако говориш за превъзходството му над всичко.

ДЕВА: Измисли оригинална и интересна тема за разговор. Бъди внимателен\а с поканите за заведения, защото Девата не обича харчлъка.

ВЕЗНИ: При запознанство с Везна бъди готов\а да правш комплименти. На срещата не допускай никакви вулгарности. Не забравяй, че всички, родени под този знак обичат разкоша и удобствата.

СКОРПИОН: Той е непредсказуем. За да се запознаеш с него трябва да бъдеш сериозен\а. Все пак, ако той се смее, смей се и ти. Винаги искай съвета му и бъди изключително съблазнителен\а.

СТРЕЛЕЦ: По душа той си остава свободен. За да бъдеш със Стрелеца, предложи му разходка в парка или пикник. Никога на го ограничавай! КОЗИРОГ: При желание за запознанство ти е нужна остроумност. Подари му произведение на изкуството. Изглеждай суперинтелигента- Козирога обичат това!

 ВОДОЛЕЙ: Запознанството с него е лесно. Той обича да обсъжда последните събития и различни идеи. Не забравяй да подкрепяш интересте му.

РИБИ: Те са много обидчиви. Остави разговора до тече в посока, желана от Рибата. Обичат купоните, дискотеките е комплиментите!

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.098