HELLO TEENS :))

 

 
Рейтинг: 3.00
(1174)
Начало
Нещо интересно
Гарфилд
Каква личност сте? НОВО
Разходка из света - албуми и информация
За контакти
Слушай & Пей
Хари Потър
Този месец информация за "Коледа"
Клипчета
Китайски и обикновен хороскоп NEW!!
Гледанка NEW!!!!
Съновник
Търсачка
Въпроси и отговори
Фото Галерия ®
Адреси ®
Календар
Чат ®
ЗОВ ЗА ПОМОЩ
Базова
Честит празник
Деца пазете се!
Fun картички НОВО
Disney Stuff
Online Камера NEW
Online ФИЛМИ
Реклами,сайтове,банери
STOP SMOKING
Любовни калкулатори ®
Анкета ®
Форумче ®
Downloads ®
Видео
Музика
Картички


ТВ предавания Видове падащи картинки Помощна ♥ ИГРИ

Този месец информация за "Коледа" / 1001 идеи за коледна украса

1001 идеи за коледна украса
01.07.06 19:54
Вземи в gLOG
1001 идеи за коледна украса
 

1001 идеи за коледна украса

"); //-->
Когато идва Коледа, всички искаме да украсим дома си както подобава за празника-сцената на Рождество, коледно дърво, венец за масата, фигурки на дядо Коледа, изкуствен сняг за прозорците…Ако сте се изморили да украсявате всяка година по един и същи начин, не се притеснявайте! Тук ще ви дадем най-добрите съвети как да направите по оригинален начин вашата коледна украса. Бъдете сигурни, че гостите ви ще останат поразени!

Редно е за коледните празници къщата ви да има нов, празничен, но в никакъв случай натруфен вид. Това не трудно,ако следвате нашите основни насоки:

- Най-типичните коледни цветове са червеното и зеленото.Но да украсите дома си само с тези два цвята би било скучно. Можете да комбинирате със сребристо или златно. Кремаво и винено червено са също добри варианти. Търсете контраста между цветовете..

- Елхата. За тези,които не искат да купуват всяка година истинско дръвче, за да изхвърлят след една седмица на боклука, има вече голямо разнообразие от изкуствени елхи, които траят с години.Още повече, че така няма да чистите непрестанно нападали по пода иглички.

Как да украсим коледното дърво

- Класическа украса: Идеална е за къщи, в които няма малки деца. Подходяща е също за работното място, за офиса. Елховото дръвче се украсява с един цвят, но във всичките му тонове. Например- всички украшения са в златисто или сребристо. Хубаво е да добавите и Коледна звезда на върха, както и декоративни подаръци под елхата.

- Новаторска украса- за тези от вас,за които Коледа идва като нещо ново всяка година.дървото за украсяване е изкуствено, по възможност в цвят, различен от зеления.Най добре е елхата да е бяла, а украшенията да са в “неколедни” цветове като синьо и жълто. Що се отнася до вида на украшенията, те са класическите топки и гирлянди.

- Украса за деца-духът на Коледа ще ги вдъхнови да сътворяват какви ли не украси за елхата.…Можете да направите малко подаръчета,които да се закачат - цветни топки, хартиени фигурки. В дом , в който има малки деца, не е подходящо да се използват стъклени топки, защото са опасни за здравето на децата.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0847